Nimble Digital
Growth

I fokus: Hur är det att arbeta som tillväxtchef enligt Denise?

Vi har intervjuat Denise för att få en bättre förståelse för hennes roll i Growth-teamet.

Vi presenterar Denise Ticoalu, tillväxtchef på Nimble.

 

Denise är en person med många framgångar i bagaget. Med ett diplom i webbkommunikation började hon sin karriär under pandemin och arbetade för Stockholms Stad, där hon fokuserade på att hålla Stockholms medborgare informerade om Covid-vänliga aktiviteter. I augusti 2020 korsades Denises väg med John och Sebastian, och deras vision om att bli nästa- generations digitala byrå väckte omedelbart hennes intresse. Utan att behöva övertyga, fann Denise och Nimble-teamet ett ömsesidigt intresse, vilket ledde till att hon utsågs till Head of Growth. Denises imponerande erfarenhet och skicklighet inom kommunikation, tillsammans med hennes passion för teknik, gör henne till en värdefull tillgång för Nimble-teamet.

”Jag sa till mig själv efter examen att jag aldrig skulle gå till en byrå eller en start-up. Jag gjorde tvärtom, började på både byrå och start-up, och det var ett av de bästa besluten jag någonsin tagit.”

Hur ser en vanlig dag ut på Nimble?

Eftersom jag älskar att få min e-post rensad tenderar jag att öppna och svara på dem innan jag ens går upp ur sängen på morgonen. Inte för alla, men genom att göra detta har jag tid när jag är på kontoret att faktiskt slutföra uppgifterna som jag har planerat för dagen, snarare än att gå igenom min inkorg.

Jag började nyligen skriva ner mina högsta prioriteringar för veckan i en anteckningsbok. Jag tycker att det är tillfredsställande att stryka över de slutförda uppgifterna som jag har gjort för dagen – särskilt de som är de viktigaste för mig. Vanligtvis, på kontoret, brukar jag ta en kopp kaffe, men observera att det är koffeinfritt sedan jag slutade dricka kaffe med koffein för ett år sedan. Konstigt nog känner jag mig mer energisk.

Eftersom Growth-teamet är det största teamet på Nimble ser jag alltid till att kolla energin i teamet. Hur mår alla? Ska vi diskutera några idéer? Finns det några utmaningar som vi står inför och hur kan vi hantera dem som ett team? Min högsta prioritet är att teamet känner sig tillräckligt trygga för att meddela mig om det finns några bekymmer eller problem. Utan mitt team finns det inget jag 🙂

Vad gör dig stolt över att arbeta på Nimble?

Flera saker, så att peka ut en viss del är svårt. Men om jag måste välja skulle jag säga att jag som första anställd har sett Nimble utvecklas från att vara John, Sebastian och jag själv i ett litet rum på en co-working space till att nu ha ett eget kontor och vara 13 anställda på mindre än tre år. Jag är stolt över kulturen som alla människor som jag har turen att vara runt om varje dag bidrar till. Det viktigaste är att vi levererar betydande och verkligt värde för varje partner vi har. Jag vågar påstå att vi verkligen vill det bästa för våra partners, och alla vi på Nimble känner att relationen mellan oss internt och externt är allt för att göra de svåraste utmaningarna enkla.

Vad kan du förvänta dig när du går med i growth-teamet på Nimble?

Du kan förvänta dig att ingen dag är lik en annan, en snabb inlärningskurva och en rik kultur när det gäller vänlighet, respekt och lärande. Förutom att få bra saker gjorda är vi bra på att ta afterwork, delta i månatliga aktiviteter och ordna lagluncher. Jag tror verkligen att det är en av anledningarna till att vi på Nimble tycker om att arbeta tillsammans, eftersom vi värdesätter att ha roligt som ett team. Jag tror också på att coaching-baserat ledarskap snarare än att mikrostyra mitt team. Jag tror på att stärka dem runt omkring mig genom att coacha dem och erkänna deras potential och styrkor. Jag tittar inte på hur mitt team klockar in och ut eller om de tar en längre paus – jag tittar på kvaliteten på arbetet och jag har förtroende för mitt team att vilken uppgift vi än har kommer att levereras med Nimble-standarder.

Senaste artiklarna

Excellence

Sökmotoroptimering Simplifierad: Fokus på Design, Innehåll och Länkar

Working with a wide range of CRM systems (Salesforce, HubSpot, Klaviyo, Braze and more) with access to numerous features, we sometimes encounter blockers in functionality.
Excellence

Skapa Digital Excellence: Viktiga CRM-funktioner för 2023 och framåt

Growth

Hur kommer Googles SGE påverka betald sökning? - Insikter från Nimble Growth-team